Vandaag was het weer tijd voor onze jaarlijkse leuke dingen dag. Juf Quinty, juf Sharon en juf Bo zijn de afgelopen weken druk geweest met de voorbereiding samen met de ouders van de OR. Vanmorgen vroeg is het team samen met enkele ouders begonnen met het opbouwen.

Nadat alle voorbereiding klaar was hebben Marieke en Caroline, van de OR, de ouders uitleg gegeven.

Om 9:15 uur kwamen de kinderen naar buiten om te kunnen gaan beginnen met een warming up onder leiding van meester Daan en juf Sharon. Na deze warming up zijn de kinderen begonnen met de spelletjes en de sportonderdelen .

Wat een geluk hebben we vandaag weer gehad met het lekkere weer en alle hulp van de ouders die vandaag weer klaarstonden voor de kinderen.

Team en ouders bedankt voor deze mooie en gezellige dag waar de kinderen van hebben genoten.