Elke vrijdag middag gaan de kinderen van groep 5 t/m groep 8 aan de slag in ateliers. Tijdens deze ateliers werken ze aan een activiteit waar ze zelf voor gekozen hebben. We mixen hier doelbewust alle groepen door elkaar. Op deze manier kunnen ze bezig zijn met iets wat zij zelf interessant vinden en leren ze ook de kinderen kennen uit andere groepen kennen.

De ateliers bestaan uit een heleboel verschillende activiteiten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen uit koken, knutselen, schrijftechnieken, programmeren, etc. Elke keer bedenken de leerkrachten weer nieuwe ateliers om de kinderen te kunnen laten kiezen uit een aantrekkelijk aanbod. Hieronder staan enkele voorbeelden van wat de kinderen gemaakt hebben tijdens de ateliers.