Vanaf de derde verjaardag kunnen kinderen aangemeld worden. Wanneer de ouders interesse hebben voor de Augustinusschool kunt u telefonisch (035 - 621 6430) of via de email (info@augustinusschool.nl) een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met Vincent Blokker, directeur van de Augustinusschool. Kennismaken met de Augustinusschool betekent een rondleiding door de school terwijl de kinderen aan het werk en aan het leren zijn. Op die manier krijgt u een goede indruk van de sfeer van onze school. 
 

Documenten

Belangstelling en aanmelden


Heeft u belangstelling in een rondleiding op onze school dan kunt u contact opnemen met de school of het belangstellingsformulier hieronder invullen.

 
Als u na de rondleiding enthousiast bent over onze school, dan kunt u uw kind inschrijven (het formulier kunt u downloaden op deze pagina). Uw kind  krijgt een maand voordat het 4 jaar wordt een uitnodiging van de leerkracht om een paar keer te komen wennen. Samen met de ouders wordt dan het meest geschikte moment uitgekozen. Kinderen die 4 weken na de start van het schooljaar 4 jaar worden stromen al op de eerste schooldag in. Kinderen die 4 jaar worden aan het eind van het schooljaar stromen pas in het nieuwe schooljaar in. 
 

Beleid van toelating​​

Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vindt u hier:
Beleid van Aanmelding
Aandacht o​​p ​Maat

Foto-impressie